Prezidentske_volby

Nejpodrobnější mapa výsledků druhého kola prezidetských voleb v ČR 2018

Tak i druhé kolo prezidentských voleb je za námi. Jak se volilo u Vás v ulici? Kde vyhrál Miloš Zeman a kde Jiří Drahoš - a jakým poměrem? Podívejte se na nejpodrobnější mapu výsledků druhého kola prezidentských voleb v ČR na naší mapě.

Přidejte si mapu "Nejpodrobnější mapa výsledků volby prezidenta ČR 2018 - druhé kolo" na svůj web pomocí iframe. Jako zdroj uveďte: "T-MAPY, spol. s r.o." s odkazem na "https://www.tmapy.cz"

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Skimapa pro Nové Město na Moravě - sledování rolby online

T-MAPY se podílely na přípravě aplikace Skimapa - Sledování rolby v terénu online.

Aplikace je součástí projektu pro společné zajištění údržby a provozu turistických lyžařských tratí v rámci členských obcí Mikroregionu Novoměstsko.

rolby_shot_mini

Ze služeb zasílaných přímo z rolby jsou vyhodnocovány souřadnice polohy a zakreslovány do mapy, ze které je poznat, kdy byla příslušná trať upravena.


Účelem projektu je zajištění pravidelné úpravy, propagace a financování turistických lyžařských tratí procházejících katastry obcí Mikroregionu Novoměstsko. Všechny okruhy jsou mapově zpracovány a protínají území Nového Města na Moravě, Radňovic, Jiříkovic, Vlachovic, Skleného, Tří Studní, Fryšavy pod Žákovou horou, Kadova, Samotína, Blatin, Krátké, Milov, Podlesí, Sněžného, Kuklíku, Odrance, Věcova, Jimramovských Pavlovic, Míchova, Roženeckých Pasek, Jimramova, Studnic, Pohledce, Rokytna, Zubří a Maršovic.


Zimní turistickou a lyžařskou mapu je možné získat na IC Nové Město na Moravě a v některých ubytovacích zařízení na Novoměstsku. Celková délka strojově upravovaných tras činí asi 100 km. Pravidelnou údržbu turistických lyžařských tratí budou provádět poskytovatelé služby svými technickými prostředky a to: Sportovní klub Nové Město na Moravě, Askino, s.r.o. hotel Horník Tři Studně, TJ Pohledec.

IDS IREDO

Představujeme mobilní aplikaci IDS IREDO pro cestující v Pardubickém i Královéhradeckém kraji

Cestování veřejnou dopravou ve východočeském regionu se přizpůsobuje současným trendům. Pardubický a Královéhradecký kraj prostřednictvím společnosti OREDO spustily mobilní aplikaci IDS pro chytré telefony s operačním systémem Android, ve které cestující naleznou všechny potřebné informace o autobusových i vlakových spojích.

IDS_1_mini

Mobilní aplikace IDS doplňuje informační systémy veřejné dopravy, které jsou již v provozu. Velmi nám záleží na spokojenosti cestujících, a proto jsem rád, že jim můžeme nabídnout službu, díky níž na mapové aplikaci uvidí příjezdy a odjezdy spojů, jejich aktuální zpoždění a další návaznosti,“ vysvětlil náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje Martin Červíček, který je odpovědný za oblast dopravy a silničního hospodářství.

IDS_spoje_v_mape_mini
IDS_spoj_mini
IDS_spoj2

Jsem si jist, že cestující novou aplikaci ocení, protože už nebudou muset složitě vyhledávat spoje a zbytečně čekat na zastávkách. Vše potřebné naleznou ve svém telefonu,“ uvedl náměstek hejtmana Pardubického kraje pro dopravu a dopravní obslužnost Michal Kortyš. „Aplikace má intuitivní ovládání. Dokáže uživatele lokalizovat a u zvolené zastávky zobrazit všechny nejbližší odjezdy. U vybraného spoje zobrazí jízdní řád s odlišením již projetých zastávek a případným zpožděním,“ dodal Michal Kortyš s tím, že spoje je v aplikaci možné vyhledávat zadáním jejich čísla, v případě některých vlaků i názvem (například rychlík Krakonoš).

IDS_jr_mini
IDS_jr2_mini
IDS_obl_mini

Zvolenou zastávku je možné zobrazit v mapě, a to i s možností zobrazit místo ve službě Street View. Aplikace také umožňuje ukládání oblíbených spojů. V případě problémů či dotazů je v ní přednastavené volání na Call centrum společnosti OREDO.

Nelze vyloučit technické problémy, kdy například aplikace nezobrazí konkrétní polohu spoje, i vzhledem k tomu, že do IDS IREDO je zapojeno přes 30 dopravců. V systému se denně ukládají zhruba čtyři miliony záznamů pozic vozidel, ve špičce zhruba 900 záznamů každých deset vteřin. Ty všechny se musí vyhodnotit proti jízdnímu řádu a prostorově k polohám zastávek. Z těchto údajů aplikace odvodí zpoždění a podá informace o návaznosti dalších spojů.

IDS_find_mini
IDS_menu_mini

Aplikaci IDS je možné si instalovat prostřednictvím Google Play. Na jejím vývoji se podílely odbory dopravy obou východočeských krajů a společnosti OREDO a T-MAPY. Aplikace se bude i nadále rozvíjet, a to především na základě poznatků z praxe a s cílem maximální podpory a zvyšování efektivity využití veřejné dopravy v našem regionu.

Mobilní aplikaci IDS IREDO stahujte zdarma na Google Play

google-play-badge
prezidentské volby

Nejdetailnější mapa výsledků volby prezidenta ČR 2018 - první kolo

První kolo prezidentských voleb je za námi. Podívejte se na nejdetailnější mapu výsledků prvního kola. Kde uspěl Miloš Zeman, kde Jiří Drahoš a kde ostatní kandidáti? Jak volili vaši sousedé? To vše se dozvíte v naší aplikaci!

Přidejte si mapu "Nejdetailnější mapa výsledků volby prezidenta ČR 2018 - první kolo" na svůj web pomocí níže uvedeného kódu. Jako zdroj uveďte: "T-MAPY, spol. s r.o." s odkazem na "https://www.tmapy.cz"

  • <iframe width="100%" height="100%" src="//cr.gis4u.cz/mapa/volby-prezident-2018-1k/?lb=osmll&ly=hr%2Cvpvo-vitez-18-k1&lbo=1&lyo=VOLBY_PREZ_2018_K1_VITEZ%3A0.64&c=-615975.45%3A-1085297.8&z=1">

Smart GIS Solutions se stává distributorem produktů T-MAPY na Novém Zélandu!

Partnerská síť společnosti T-MAPY roste. S potěšením oznamujeme, že společnost Smart GIS Solutions se stává autorizovaným distributorem produktů T-MAPY na Novém Zélandu.

Díky inovativnímu přístupu se produkty společnosti T-MAPY (Web GIS a specializované pasporty, analytické mapy Corpis Maps, Hlášení, My Fleet Tracker, atd.) stávají stále oblíbenějšími i mimo ČR a SR.


„Společnost Smart GIS Solutions jsme vybrali pro jejich excelentní znalost geospatial oboru, mnohaleté zkušenosti v GIS na Novém Zélandu a zákaznicky orientovaný přístup. Věříme, že tým Smart GIS Solutions společně s produkty T-MAPY předčí očekávání zákazníků na Novém Zélandu,“ řekl Jaroslav Poláček, Product a Partner Manager ve společnosti T-MAPY.


„Ve Smart GIS Solutions poskytujeme geoprostorová řešení, která umožňují zobrazovat a vyhodnocovat data. Společně se správou a analýzami geodat budeme využívat produkty společnosti T-MAPY, které by měly uspokojit poptávku po špičkových geoprostorových řešeních ve státním i soukromém sektoru,“ řekl Reza Kalbasi, ředitel Smart GIS Solutions.



O firmě Smart GIS Solutions


Společnost Smart GIS Solutions byla založena v roce 2017 týmem zkušených GIS konzultantů a expertů s GIS vzděláním. Schopnosti týmu Smart GIS Solutions zahrnují správu a analýzy geografických dat, sběr geografických dat, kartografické práce, a znalost desktopových, mobilních, webových GIS technologií. Zkušenosti ve státním a soukromém sektoru na Novém Zélandu umožňuje týmu Smart GIS Solutions poskytovat excelentní špičková geospatial řešení, které zákazníkům umožní lepší rozhodování. Smart GIS Solutions má síť profesionálů a univerzitních akademiků na Novém Zélandu, v Evropě a Spojených státech amerických.

O firmě T-MAPY

Společnost T-MAPY spol. s r.o. byla založena v roce 1992. Od počátku své existence se orientuje na poskytování služeb v oblasti informačních a geoinformačních technologií. T-MAPY dnes patří mezi lídry v oblasti geoinformačních technologií v České republice. Dodáváme řešení pro veřejnou správu, dispečerská pracoviště, krizové řízení, územní plánování, armádu i životní prostředí.

Webová stránka T-MAPY: https://www.tmapy.cz/

nehodovost

Podívejte se na analýzu nehodovosti na českých silnicích

Tip pro využití mapové analýzy: nehodovost na českých silnicích.

okresy_nehody_mini

V lednu loňského roku se stalo v České republice 8 069 dopravních nehod.

V analytické mapě vytvořené v aplikaci CORPIS MAPS zjistíte, kde se např. nejvíce bouralo kvůli náledí, o víkendech, v noci nebo kolik nehod způsobily vozy Škoda nebo Maserati. Vyzkoušejte si to.

Copyright © 2024 | T-MAPY spol. s r.o.