Je to přesně třicet let, co vznikly T-MAPY. 20. května 1992 jsme do firmy přivezli první počítač (Compaq s procesorem 386 a harddiskem o velikosti 40 MB) a k němu digitizér formátu A1. Proces digitalizace jsme začali „od základu“, tedy pořizováním geografických dat.

Druhá polovina devadesátých let byla ve znamení tvorby GIS aplikací, nejprve desktopových a s nástupem internetu velmi rychle i webových. Právě spojení obou pilířů – kvalitní datové produkce a tvorby vlastního aplikačního software a navazujících služeb bylo základem pro následný růst společnosti.

V průběhu dalších let se zvyšoval počet zákazníků a zaměstnanců, rozšiřovalo se portfolio nabízených produktů a služeb. Zejména se ale zvětšovaly a prohlubovaly naše odborné znalosti a zkušenosti. V posledních letech se součástí růstu firmy staly i akvizice a strategická partnerství s nejlepšími firmami na trhu.

Dnes jsou T-MAPY jednou z největších geomatických firem v České republice a na Slovensku. Podílíme se na realizaci největších projektů ve svém oboru. S našimi produkty pracují denně tisíce lidí. Naše řešení jsou provozována na všech úrovních veřejné správy, ve složkách IZS i v soukromých firmách.

Naším dlouhodobým cílem je prostřednictvím špičkových geomatických nástrojů podporovat procesy ve veřejné i soukromé sféře. Našim zákazníkům pomáháme nejen lépe pracovat s prostorovými informacemi, ale zejména jim poskytujeme nástroje pro propojení těchto informací s dalšími daty, což umožňuje naplno využít jejich potenciál. To vše za pomoci nejmodernějších technologií jak v oblasti tvorby softwarových produktů, tak i v oblasti tvorby geodat. Slovy našeho sloganu - Dáváme informacím prostor.

Jiří_Bradáč

Ing. Jiří Bradáč

jednatel, T-MAPY spol. s r.o.

Jsem přesvědčen, že infrastruktura založená na relevantních datech v kombinaci s nejmodernějšími technologiemi pomáhá rozvíjet kvalitu života celé společnosti, přispívá k budování a plánování udržitelnějších měst, regionů a obecně ke zlepšení života v naší zemi i na celé planetě. T-MAPY už 30 let umožňují svým zákazníkům shromažďovat, analyzovat a vytvářet z dat informace a znalosti, které podporují kvalitní rozhodování a zvyšují efektivitu poskytovaných služeb. Toto jsme dokázali díky spolupráci s vámi, díky podpoře našich zákazníků, partnerů a zaměstnanců. Vám všem velmi děkuji a těším se na další spolupráci v následujících letech.

MINO_min

Ing. Milan Novotný

jednatel, T-MAPY spol. s r.o.