cio

T-MAPY vybrány mezi 10 nejlepších dodavatelů řešení správy majetku

T-MAPY byly v silné konkurenci vybrány vydavatelstvím CIO Applications Europe do "Top 10 Asset Management solution providers 2019". Toto prestižní mezinárodní ocenění každoročně získávají nejlepší dodavatelé softwarových řešení pro komplexní správu majetku.

Solutions Logo

O platformě GIS4U a našich aplikacích pro správu majetku (v zahraničí distribuovány jednotně pod značkou Assetino) se můžete více dočíst i v tomto článku (v angličtině).

Platformu GIS4U a majetkové aplikace v současné době využívá již více než 1 000 zákazníků, od malých obcí a firem až po města a velké organizace.

Certifikát CIO Applications Europe
hackprague

Corpis Maps na HackPrague 2019

HackPrague je přední hackathon v Praze, který každoročně přiláká více než 150 developerů a designérů z celé Evropy, aby realizovali své nápady. Tento rok se organizátoři rozhodli pro hlavní výzvu s tématem: „Použijte dostupná data pro zlepšení kvality života ve městech”.

Corpis Maps se stal technologickým partnerem HackPrague a platforma byla k dispozici všem týmům v průběhu celé akce. Corpis Maps Product Manager Jaroslav Poláček byl nominován na HackPrague jako geospatial mentor a porotce a pomáhal týmům s jejich inovativními projekty.

cm1
cm2

SMAPRT team se rozhodl použít Corpis Maps jako jejich hlavní vizualizační nástroj z těchto důvodů:

  • možnost integrace s jejich analytickým řešením
  • jednoduchost použití
  • různé mapové vizualizace dat
  • konfigurovatelnost
  • protože byli pod časovým tlakem a Corpis Maps umožňuje vytvořit analytickou mapy velmi rychle pomocí Corpis Maps Creator (vizuální konfigurátor)
cm3

Jejich projekt (clusterování českých obcí dle uživatelské kombinace různých parametrů) byl velmi úspěšný a umístil se v těžké konkurenci na 5. místě.

cm4

Gratulujeme vítězům a všem týmům, kteří se HackPrague zúčastnili.

Copyright © 2024 | T-MAPY spol. s r.o.