Corpis Maps - Novinky ve verzi Únor 2019

Corpis Maps 4.0 byla vydána. Tato stránka obsahuje přehled hlavních funkcí a vylepšení nové verze a poskytuje odkazy na doplňkové informace nebo demo aplikace.

"Corpis Maps 4.0 odemyká dveře k prostorovým analýzám obchodních dat všem firmám včetně těch z SME sektoru (malé a střední podniky). Bez ohledu na to, jak velká jejich firma je, mohou okamžitě profitovat z informací, které jim analytické mapy poskytují. V Corpis Maps si můžete vybrat, zda chcete vaše obchodní data ukládat na vlastním serveru, na novém Corpis Maps Drive nebo na Amazon AWS a Microsoft Azure cloudových platformách." popsal Jaroslav Poláček, Corpis Maps Product Manager.


Představujeme Corpis Maps Drive

Jestliže nemáte svůj vlastní server, kam byste mohli nahrát data a konfigurační soubory vašich analytických map, nic se neděje, protože jsme pro vás vytvořili Corpis Maps Drive. Jde o bezplatné zabezpečené datové úložiště pro všechny vaše analytické mapy. Vytvořit připojení k Corpis Maps Drive ve Windows OS a macOS trvá méně než jednu minutu.


Podpora Amazon Web Services (AWS) a Microsoft Azure

Corpis Maps je nyní kompatibilní s AWS a Azure. Jestliže používáte tyto dvě populární cloudové platformy pro vaše aplikace nebo jako datové úložiště, Corpis Maps může být jednoduše integrován do těchto aplikací nebo může číst data z cloudu.


Podpora časové osy u vizualizace typu "Values"

Nová funkce umožňuje použít číselníky (např. 1 = "Contacted", 2 = "Visited", ..) společně s časovou osou, což je velmi užitečné např. k sledování výkonnosti obchodního týmu z dat interního CRM systému.


Posuvník intenzity heatmapy

V případě, že heatmapa obsahuje velké množství dat, je velmi často téměř nemožné takovou mapu použít pro analýzy, protože má celá stejnou barvu (červenou). Vytvořili jsme proto posuvník, který zachovává 100% informační hodnotu heatmapy.


Číselníky v externím souboru

Jestliže používáte číselníky (např. 110 = "Branch 110 - London") v Corpis Maps Creator, nyní můžete udržovat číselník v samostatném JSON souboru, který je nezávislý na konfiguračním souboru mapy. V konfiguračním souboru mapy nyní můžete použít odkazy na soubory s daty a číselníky (tyto soubory mohou být aktualizovány tak často, jak bude potřeba, bez nutnosti aktualizovat konfigurační soubor).


Nové vyhledávání

Nyní můžete vyhledávat podle více než jednoho údaje uvedeného v sekci Metadata v Corpis Maps Creator. Stejné údaje (např. Název firmy, Typ licence, E-mail) jsou zároveň zobrazeny ve výsledku vyhledávání.


Min a Max hodnoty v grafu

Jestliže preferujete vlastní hodnoty (může být použito např. pro snazší vyhodnocení nebo porovnání dvou grafů v Info panelu), místo automaticky zvolených hodnot, nyní můžete nadefinovat minimální a maximální hodnoty v Corpis Maps Creator.

chart-min-max2


Alias hyperlinku

V případě, že je URL adresa ve zdrojových datech příliš dlouhá, komplikovaná nebo by jen neměla být přímo zobrazena uživatelům, můžete ji nyní v Corpis Maps Creator nahradit novým zástupným textem (aliasem).


Další nové funkce a vylepšení

Smart migrace (plně automatický upgrade konfiguračního souboru mapy vytvořeného v dřívějších verzích Corpis Maps na nejnovější verzi), Corpis Maps Creator (nejrůznější funkční a vizuální vylepšení), mapové a tiskové okno (vizuální vylepšení), mobilní verze Corpis Maps (intuitivnější výběr bodů a polygonů z mapy).



Dostupnost


Všichni Corpis Maps integrační partneři, solution partneři a zákazníci mají okamžitý přístup k této nové verzi. Pro více informací o Corpis Maps navštivte produktový web nebo nás kontaktujte na info@corpismaps.com.



Máte zájem o Corpis Maps demo mapu obsahující vaše data? Kontaktujte nás na info@corpismaps.com.