marsik

Vladimír Maršík odměněn medailí HZS

Softwarový inženýr Vladimír Maršík, člen T-MAPY týmu, obdržel medaili od Hasičského záchranného sboru České republiky.

marsik

Ve čtvrtek 8. listopadu 2018 byly v Praze v budově Národního archivu uděleny generálním ředitelem HZS výroční medaile ke 100. výročí vzniku samostatného Československa. Medaile si převzali kromě zaměstnanců HZS i řada osobností z veřejného i soukromého sektoru, které se zasloužily o rozvoj HZS ČR.

203U0537_min

Medaili za dlouhodobé svědomité plnění úkolů a spolupráci si převzali zástupci státní správy i samosprávy, Policie ČR, Armády ČR, Ministerstva vnitra a spolupracujících organizací. Jmenovitě například předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Radek Vondráček, předseda vlády České republiky Andrej Babiš, první místopředseda vlády a ministr vnitra Jan Hamáček ad.

Jedním z vyznamenaných byl i Ing. Vladimír Maršík z firmy T-MAPY, jehož oborovou působností je práce právě na aplikacích a službách pro Integrovaný záchranný systém.
"Je to ocenění pro všechny mé kolegy a kolegyně, kteří na projektech pro HZS v naší firmě pracují. Toto uznání je pro nás velkým impulsem, naše práce pro HZS i další složky IZS však pokračuje dál a doufáme, že i v budoucnu budou její výsledky stejně prospěšné.", řekl po převzetí výroční medaile.

203U0038

Více informací o ocenění si můžete přečíst na webu hzscr.

corpis-maps-web

Corpis Maps v2 - Novinky ve verzi Listopad 2018

Corpis Maps - Novinky ve verzi Listopad 2018

Nová verze byla právě uvolněna a je plná skvělých funkcí na základě zpětné vazby uživatelů z celého světa!

"Nové funkce dělají z Corpis Maps zcela jedinečný produkt na trhu. Platforma nově umožňuje číst data z GIS systémů a systémů pro správu majetku, analyzuje obchodní data novými inovativními způsoby a umožňuje prezentaci a sdílení analytických map napříč organizací v konfigurovatelné podobě. Nová verze je celá o vysoké kvalitě a komfortu pro tvůrce map i koncové uživatele." řekl Jaroslav Poláček, Corpis Maps Product Manager.


GeoEnrichment
Používejte vlastní data společně s oficiálními národními statistikami v administrativních celcích (např. demografická data) a získejte ještě lepší vhled do chování trhu, trendů, obchodní výkonnosti a potenciálu vaší společnosti.

Example: Tržby na obyvatele = Celková tržba / Počet obyvatel v kraji

Uživatelem definovaný prostorový filtr
Uživatelem definovaný prostorový filtr vám umožňuje interakci s mapou ve zcela nové podobě. Nakreslete polygon v mapě a podle potřeby libovolně upravujte jeho tvar během jedné session. Tato funkce umožňuje analyzovat uživatelsky definovanou oblast zájmu. Využijete ji například, když přemýšlíte nad restrukturalizací vašich obchodních regionů.

Tisk
Nový interaktivní tisk umožňuje velmi jednoduchý tisk analytických map do PDF nebo JPEG včetně seznamu filtrů. Můžete navíc dokonce libovolně zoomovat nebo posouvat mapu v mapovém okně. Jestliže s ostatními nechcete sdílet živou mapu, můžete si s sebou na schůzku přinést tištěnou mapu (se stejnou informační hodnotou) nebo připojit analytickou mapu v PDF nebo JPEG do přílohy vašeho emailu.

Vlastní intervaly
Jestliže potřebujete analyzovat data v konkrétních numerických intervalech, nyní již můžete pomocí volby "Custom Breaks" v konfiguraci mapy v sekci "Visualization".

Import a Export konfigurace mapy
Od teď nebudete muset vytvářet konfigurační soubory ručně. Až dokončíte konfiguraci mapy ve vizuálním konfigurátoru Corpis Maps Creator, jednoduše klikněte na tlačítko "Export".

Přejmenování polí zdrojových dat
Corpis Maps vyžaduje zeměpisné souřadnice v polích s názvy "lat", "lon". Jestliže v datech používáte jiné názvy těchto polí, již to pro vás nebude žádná komplikace. Jednoduše je přejmenujte v sekci "Data-Table" ve vizuálním konfigurátoru Corpis Maps Creator.

Vyhledávání
Corpis Maps nyní zobrazuje prvních 100 záznamů odpovídajících vyhledávanému řetězci. Čím více znaků do vyhledávání napíšete, tím přesnější výsledek vyhledávání dostanete.

Podpora GeoJSON
Podpora GeoJSON znamená okamžitý přístup k množství nejrůznějších dat z GIS systémů a systémů pro správu majetku včetně všech aplikací pro správu majetku (pasportů) od firmy T-MAPY. Nikdy nebylo snazší vytvořit prostorové analýzy pro management firmy nebo vedení města pro podporu rozhodování z dat o majetku.

Další funkce a vylepšení
Podpora vektorových podkladových map, vylepšení uživatelského rozhraní Corpis Maps Creator, identifikace pomocí tokenů, zvýšení výkonnosti.



Všichni Corpis Maps integrační partneři, solution partneři a zákazníci mají okamžitý přístup k této nové verzi Corpis Maps. Pro více informací o Corpis Maps a demo aplikace, navštivte oficiální produktový web:



Máte zájem o ukázku Corpis Maps s Vašimi daty?

Kontaktujte nás na info@tmapy.cz nebo marek.lesak@tmapy.cz (Marek Lesák).

Copyright © 2024 | T-MAPY spol. s r.o.